Aktuelt


Jeg holder kurs for barn og voksne på mandager i Sjakklubben Stjernen: http://skstjernen.no/?page_id=1706

Kontakt meg hvis du ønsker å delta på et kurs eller hvis du er interessert i privatundervisning :-)

Jeg underviser barn og voksne alene eller i grupper. Jeg arrangerer eventer på bedrifter eller i klubber og jeg besøker skoler og fritdsgrupper.


onsdag 6. januar 2016

3-dagers kurs for Nestor utvikling i Melsomvik 3.-5. februar


Velkommen til tre sosiale dager i Melsomvik, Vestfold.
For påmelding, ta direkte kontakt med Nestor. For mer informasjon om kurset eller hele brosjyren på pdf så må du gjerne ta kontakt med meg.

Kurset er for deg som har spilt noe sjakk og behersker spillereglene. Det vil også være mye lærerikt for de som har spilt turneringssjakk tidligere.  Vi går gjennom de vanligste strategiske elementene og vi skal trene på taktikk, den viktigste årsaken til at vi alle taper partier. Verdensmesterne har ikke alltid kommet fra Norge, og vi skal bli kjent med historien og partiene til noen som var viktige for utvikling av sjakken slik vi kjenner den i dag.Pris:


Pris kr 2.200,-.  Prisen inkluderer kursavgift, teorihefte, spill og turnering samt overnattinger  og alle måltider. (Du må selv dekke valgfritt drikke utenom vann til måltidene. Du må også dekke reisekostnadene, men hvis du kommer med tog, så tilbyr vi gratis skyss fra og til Stokke stasjon, se nedenfor). Eventuell dagdeltagerpris inkl. måltider kr. 1.500,-.  (evt ledsagerpris kr 1.750,-)
Sted:
Nestor, Melsomvikveien 79, 3159 Melsomvik i Vestfold fylke, jfr vedlagte info
Påmelding:
Ring Anne på tlf 33 33 55 00, e-post: post@nestorutvikling.no eller bruk vårt påmeldingsskjema på www.nestorutvikling.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar