Aktuelt


Jeg holder kurs for barn og voksne på mandager i Sjakklubben Stjernen: http://skstjernen.no/?page_id=1706

Kontakt meg hvis du ønsker å delta på et kurs eller hvis du er interessert i privatundervisning :-)

Jeg underviser barn og voksne alene eller i grupper. Jeg arrangerer eventer på bedrifter eller i klubber og jeg besøker skoler og fritdsgrupper.


fredag 18. desember 2015

Barne- og ungdomskurs 2016

Dager: Ni mandager til og med mandag før påskeferien. Ikke kurs i vinterferien.
Tidspunkt: 17:30 - 19:00.
Pris: 1400,-
Sted: Sjakklubben Stjernen, Seilduksgata 11.

Kurset passer for barn fra 6 år. Jeg håper de fleste er sjakkivrige i aldersgruppa 8-12 år. Det er ingen øvre aldersgrense. Det går mer på spillestyrke.

Hvis du ikke er trygg på trekkene så lærer du det fort på kurset. De beste på kurset spiller helgeturneringer, briljerer med sjakkterminologi og slår resten av familiemedlemmene i sjakk. Semesterets tema er sluttspill. Barna får oppgaver på kurset og kan også få med seg oppgaver hjem som de kan jobbe med mellom hver gang hvis de er så interesserte.

Jeg viser barna forskjellige måter å spille sjakk på og vi spiller en del lagsjakk. Alle skal lære noe hver kveld, og ofte leker vi oss frem til det. Vi trener på å tape og vinne med samme sinn. For de mest læringsvillige vil jeg undervise litt ekstra imens de som da er spillesugne spiller partier med hverandre.

Hvis barna har notert partier de har spilt hjemme eller på turneringer så går jeg veldig gjerne gjennom dem på treningene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar